Újabb lista a Samsung mobilok KitKat frissítéséről!

2

Korábban már közöltünk egy listát azokról a Samsung mobilokról, amikre jönni fog a 4.4.2-es verziószámú android. Most ennek megjelent egy frissített változata, illetve kaptunk egy új listát is, ami a legújabb 4.4.3-as szoftverről ad némi információt.

Az első képen rögtön szembetűnik, hogy a Galaxy S3 i9300 sorában nincs dátum írva, mivel a készülék nem is fogja megkapni a KitKat frissítést. Ennek az okairól korábbi cikkünkben részletesen is beszámoltunk, és valószínűleg csak azért került fel mégis a készülék a listára, hogy a gyártó elmondhassa, hogy szándékában állt frissíteni a készüléket, és stabilitási problémák miatt bukott meg a dolog.

Samsung-KOT49H-UpdateReport

A többi feltüntetett készülék megkapja a KitKat-et, és leolvasható a fejlesztés állapota és a megjelenés várható ideje is. Azok a mobilok pedig nem szerepelnek itt, amikre már korábban kijött az új szoftver.

A másik lista az Android 4.4.3-as frissítéseket tartalmazza, és ez alapján megállapítható, hogy első körben a Galaxy S5-re és a Galaxy S4 LTE verziójára jön majd a legújabb szoftver. Itt dátumot még egyiknél sem látunk, tehát leghamarabb nyár közepén várhatjuk ezeknek az elkészültét.

Samsung-KTU70-UpdateReport

Az Android 4.4.3-at egyébként legelőször a Nexus készülékek kapják majd meg, akár már napokon belül is. A szoftver újításairól ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid