Magyarországon is megjelenik az LG K8

0

Idén a CES-en bemutatásra került az LG K10 és az LG K7, amiket e hónap elején követett az LG K4. Az gyártó magyar weboldalának hála most a K8 létezéséről is tudomást szereztünk, ami szintén a középkategóriában igyekszik majd nevet szerezni magának. 

A szóban forgó mobil egy 5 hüvelykes IPS technológiát használó kijelzőt kapott, ami HD-ben képes megjeleníteni a tartalmakat. A tipikus hátlapi vezérlőgombokat felvonultató LG dizájn mögött egy MediaTek MT6735 lapka rejtőzik, négy 1.3 GHz-re skálázott Cortex-A53 magot tömörítő processzorral, Mali-T720MP2 grafikus vezérlővel és 1.5 GB RAM-mal megtámogatva.

lg k8

A hátlapon egy 8 megapixeles kamera feszít, míg a kijelző felőli oldalon egy 5 megapixeles szenzort láthatunk. A belső tárhely mérete 8 GB, ami kissé szűkös, hiszen valamennyit mindenképpen elvesz belőle az Android 6.0 Marshmallow rendszer, szerencsére van lehetőség microSD kártyával megtoldani ezt a kicsiny háttértárat. LTE Cat.4 hálózatok támogatása, valamint egy 2125 mAh-s telep egészíti ki a specifikációk listáját.

A mobil hamarosan forgalomba kerülhet, de előtte biztosan fel fog bukkanni az idei Mobile World Congress kiállításon.

LG Magyarország

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid