Magyarországon is megjelenik a Honor Magic 5 Lite, ennyibe fog kerülni

0

Múlt héten számoltunk be arról, hogy bemutatkozott a Honor Magic 5 Lite, ami hamarosan Magyarországon is megjelenik, így érdemes újfent elővenni a telefont, és megnézni, hogy mennyibe kerül majd nálunk.

A Honor Magic 5 Lite március elejétől lesz megvásárolható hazánkban, a három nagy szolgáltató kínálatában, illetve elektronikai üzletekben is fel fog bukkanni. A három színben (éjfekete, smaragdzöld és titánezüst) megjelenő telefon ajánlott fogyasztó ára 159.990 Ft.

A mindössze 7,9 mm vékony és 175 gramm tömegű okostelefon egy 6,67 colos, ívelt OLED megjelenítővel rendelkezik, amelyen Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak 120 Hz-es képfrissítés mellett. A kijelző 10 bites panelre épül, és lehetővé teszi az 1920 Hz-es PWM sötétítést. A képernyő további extrája a mögé épített ujjlenyomat-olvasó, felső részén pedig egy kivágást találni, ide került az előlapi 16 megapixeles kamera.

A kameráknál maradva, a hátoldalon 64 megapixeles elsődleges modul foglal helyet, amelyet egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró egység egészít ki. Az összes érzékelő egy kör alakú elrendezésben foglal helyet, amelynek természetesen részét képezi egy LED-villanó is.

A Honor Magic 5 Lite meghajtásáért Snapdragon 695 5G lapkakészlet felel, amely mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB háttértár kerül. Említést érdemel még az akkumulátor, ami 5100 mAh-s, így egész hosszú üzemidőre számíthatunk, ha pedig esetleg lemerülne, akkor gyorsan újratölthető a 40 W-os megoldással.

Forrás: Honor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid