Majka nagyon kiakadt az Apple-re, valószínűleg Androidra vált

21

Nemrég feltöltött egy videót a Facebookra Majka, amelyben elmondja, hogy mennyire elege van az Apple-ből, illetve abból, ahogy az ügyfelekhez állnak, ezért váltani fog.

Az egész úgy indult, hogy Majka vásárolt egy 110 ezer Ft-os Beats fülhallgatót (ami már az Apple terméke), ami 3 hónap után elromlott, kicserélték, majd 9 hónappal később megint elromlott. Másodszorra azonban már nem cserélték arra hivatkozva, hogy lejárt az 1 év garancia, és a javítás (vagy inkább csere) így 90.000 Ft-ba került volna.

Nem néztem utána, de úgy tudom, hogy csere esetén újraindul a garancia, tehát valószínűleg nem jártak el korrektül az Apple-boltban, illetve az is érdekes, hogy egy ilyen drága termék ennyire kevés ideig bírja.

A videóban az iPhone-okról is szó esik, miszerint a frissítések után mindig előjön valami probléma a korábbi modelleknél, ami még inkább arra készteti az embereket, hogy vegyék meg az újabb kiadást.

A teljes videót itt nézheted meg, már több, mint 100.000-en látták:

#beats #apple #fuck

Közzétette: Majka – 2017. október 31.

Végül azt mondja Majka, hogy teljesen elege lett a gyártóból, minden cuccát le fogja cserélni, és bármilyen nehéz is lesz átszokni, más márkájú telefonra vált, ami minden bizonnyal androidos lesz.

forrás: Majka (Facebook)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid