Hivatalos az Oppo F5

0

Végre megérkezett az Oppo F3 utóda, az F5 melynek eljövetelét hosszú hónapok várakozása előzte meg. A mobil elsősorban a fotózni, szelfizni vágyóknak szeretne kiemelkedő felhasználói élményt biztosítani, amire minden esélye meg is van.

A készülék kijelzője 18:9 képarányú, 6 hüvelykes, 1080×2160 felbontású, és LCD panelt használ. Az új, vékony kávákkal keretezett megjelenítő mellett már nem volt hely ujjlenyomat-olvasónak az előlapon, ami így a hátoldalra került. Ha esetleg nem érné el a tulajdonos az ujjával, élhet az arcfelismerés lehetőségével is, ami viszont az Oppo szerint sem olyan biztonságos, mint a másik opció.

Az igazi hangsúly természetesen a kamerákon van. Az elsődleges érzékelő felbontása 16 megapixel, a szenzor rekeszértéke f/1.8, míg  az előlapon egy 20 megapixeles megoldás foglal helyet. A szelfiket készítő egység apertúrája f/2.0, ráadásul egy elég nagy 1/2.8 hüvelykes megoldásról van szó, amelyet számos szoftveres lehetőség is támogat.

A telefon lelke a Helio P23 lapkakészlet, amelynek processzora nyolc darab Cortex-A53 magot dolgoztat. Van 4 GB RAM-mal, valamint 32 GB-os belső tárhellyel szerelt, illetve 6 GB operatív memóriával és 64 GB háttértárral rendelkező kiszerelés is. A mobil jelen pillanatban a Fülöp-szigeteken kapható, átszámítva 263 eurós áron indul az értékesítése.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid