Már 120 millióan frissítettek Harmony OS-re, ennek ellenére a Huawei hallgat a globális bevezetésről

0

A Huawei újabb mérföldkövet jelentett be, már 120 millióan frissítettek a gyártó saját rendszerére, a Harmony OS-re, de még mindig semmi hír arról, hogy Kínán kívül mikor lesz elérhető az update.

Még két hete sincs, hogy elérték a 100 millió frissítést, és már megvan a 120 millió is, vagyis rettentően gyors ütemben halad a Huawei.

Már 100-nál is többféle készülékre tölthető a Harmony OS Kínában, és folyamatosan bővül ez a szám, olyan régi telefonokra is ki fogják adni az új rendszert, mint a Huawei P10 és Mate 10 modellek. Azonban hiába a szép számok, az igazán nagy próbatétel a nemzetközi, ezen belül is az európai megjelenés lesz, de még mindig nincs semmi hivatalos infó arról, hogy mikor indulhatnak nálunk a Harmony OS frissítések.

Érdekes módon a Huawei nyár végén bemutatta az EMUI 12-t, pedig már azt hittük, hogy teljes mértékben elkötelezték magukat az új rendszer mellett. Így viszont lehetséges, hogy nálunk először erre frissülnek majd a készülékek. Biztosat persze nem tudunk, egyelőre homályosak a gyártó tervei.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid