Már 80 millió Huawei mobil frissült EMUI 9-re

0

A Huawei legújabb felülete, az EMUI 9 a Mate 20 szériával debütált még tavaly októberben, most pedig büszkén jelentette be a vállalat, hogy már 80 millióan telepítették világszerte.

A gyártó továbbá azt is elárulta, hogy még az év első felében, vagyis június végéig meg lesz az 100 milliós szám is, ugyanis több népszerű modell frissítése folyamatban van. Ezt írja a gyártó sajtóközleményében:

“Június elejére világszerte már 80 millió okostelefonra érkezett meg a Huawei új felhasználói felülete. Az EMUI 9 frissítés a szoftver 8-as verzióját váltja fel a gyártó 2016 és 2018 között bemutatott készülékein. Az elmúlt évek sikerszériáinak okoselefonjain a frissítésnek köszönhetően többek között olyan funkciók lesznek elérhetőek, mint a grafikai teljesítményért felelős GPU Turbo 2.0 és a teljes képernyős gesztusvezérlés. A hónap végére az EMUI 9 kezelőfelület-frissítés várhatóan 100 millió felhasználó készülékén működik majd.”

Magyarországon az alábbi Huawei készülékekre érhető el az EMUI 9:

  • Huawei P20 és P20 Pro
  • Huawei P10 és P10 Plus
  • Huawei Mate 20 Lite
  • Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei Mate 9

A következőket írja a gyártó:

“Az EMUI 9 frissítés június 3-tól folyamatosan válik elérhetővé a Huawei készülékekre. A gyártó P20 és P10 sorozata, a Mate 10, a Mate 9, valamint a Nova 3 szériája mellett a Mate 20 Lite és a Mate RS készülékek is megkapják a szoftver update-et. A kezelőfelület megújulása a Huawei-okostelefonok esetében nem csak a dizájn terén hoz fejlődést: az EMUI 9 a jobb felhasználói élmény érdekében közel 10 százalékkal csökkentette a konfigurációs elemeket, valamint lehetővé teszi az okostelefonok kényelmes egykezes használatát is. A szoftverfrissítésnek köszönhetően a gyártó régebbi okostelefonjain is elérhetővé válik a teljes képernyős gesztusvezérlés, a GPU Turbo 2.0, amely a készülékek grafikai teljesítményét növeli majd, valamint a készülékek akkumulátorának energiafelhasználása is hatékonyabb lesz általa.”

Nálad is EMUI 9 fut már?

Via Huawei Central

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid