Ezek a titán tokok a Galaxy S10+-hoz többe kerülnek, mint maga a mobil

0

A legtöbben legfeljebb néhány ezer forintot költenek telefontokra, de még a prémium termékek is megállnak általában 10-20 ezer Ft környékén. Persze valakinek ez sem elég, van a luxus kategória, amelynél az is előfordulhat, hogy a tartozék többe kerül, mint maga a mobil.

A GRAY nevű vállalat nemrég bemutatott egy új kollekciót, amely négy darab titán tokból áll. Ezek kizárólag a Galaxy S10+-hoz érhetők el, így akinek sima S10-e vagy bármilyen más készüléke van, az “sajnos” kimarad.

A tokok az Advent névre hallgatnak, és az alábbi négy verzió van:

  • Advent Titanium (ár: 958 dollár, ami kb. 275 ezer Ft)
  • Advent Stealth (ár: 1096 dollár, ami kb. 315 ezer Ft)
  • Advent Gold (ár: 1579 dollár, ami kb. 453 ezer Ft)
  • Advent Aurora (ár: 1785 dollár, ami kb. 512 ezer Ft)

A Galaxy S10+ alap verziója 1000 dolláros áron került forgalomba, vagyis a tokok közül egyedül a legolcsóbb kiadás kerül kevesebbe, de ez sem sokkal. Ja, és ezek az árak nem tartalmazzák a helyi adókat, szóval ha valaki mondjuk hazánkból rendelne, akkor ezeknél jóval magasabb lenne a végösszeg.

Advent Aurora

És hogy mit is kapunk ezekért az összegekért? Nos, a marketingszöveg szerint minden tokot egy darab titán tömbből faragnak ki 8 óra alatt CNC géppel. Maga az anyag olyan minőségű, amit repülőgépeknél használnak, a dizájn pedig rendkívül futurisztikus, aerodinamikus, stb. A tokok egyébként “bumper” kialakításúak, vagyis a telefon keretét védik, a belsejük pedig természetesen rugalmas TPU-val bevont, ez érintkezik a telefonnal.

Advent Gold

A különféle verziók csak a bevonatban térnek el. Az alap Titanium modell nem kapott bevonatot, a Stealth-et fekete PVD (physical vapor deposition) borítja, a Gold természetesen arannyal készül, a legdrágább Aurora változatot pedig kézzel készített lángolt minta díszíti.

Egyébként egyedül a legolcsóbb modell lesz elérhető nagyobb példányszámban, a másodikból csak 100 db lesz összesen, a két drágább kiadásból pedig csak 50-50 darab kerül forgalomba. A kiszállítás június közepén indul.

Forrás: GRAY, Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid