Már Android játékok is járnak a Netflix mellé

0

Hivatalosan is elindult a Netflix Games nevű szolgáltatás, ami a vállalat saját játékos platformja, így a filmek és sorozat mellett másfajta szórakozás is jár az előfizetések mellé. Egyelőre elég korlátozott a felhozatal, de folyamatos bővítés várható.

A Netflix Games egyszerre startolt el 190 országban, köztük Magyarországon is, de első körben csak az Android-felhasználók számára érhető el a szolgáltatás, iOS-en később várható az indulás.

De mit is jelent ez az egész? Nagyjából arról van szó, hogy a Netflix-előfizetés mellé már játékok is járnak. Jelenleg 5 cím van a listában, ezek az alábbiak:

A játékokat a Play Áruházból kell telepíteni, de kizárólag Netflix-előfizetéssel működnek. Ha valamelyik érdekel, akkor a Netflix alkalmazásán belül elvileg el tudod őket érni a Games/Játékok fülön vagy a Netflix Games szekcióban a kezdőlapon (beletelhet egy kis időbe, mire mindenkinél megjelenik).

Egyelőre ez így nem tűnik nagy durranásnak, de remélhetőleg később bővül a lista, és komolyabb címek is járnak majd Netflix mellé, amivel talán kompenzálni tudják a nemrég bejelentett drágulást.

Forrás: Netflix

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid