Dupla kijelzővel jön az LG G5

0

Úgy látszik, hogy az LG-nek bejött a V10 másodlagos megjelenítője, hiszen nemrég hivatalosan is szó esett a hasonló megoldással bíró LG X Screenről, ráadásul minden bizonnyal a G5 is a két kijelzős mobilok táborát erősíti majd.

Nemrég egy érdekes tweetet posztolt @evleaks, amelyben azt állítja, hogy már látta az LG G5-öt, és meg tudja erősíteni a másodlagos kijelzőt. Mivel ez egyik legismertebb kiszivárogtatóról van szó mobilos témakörben, így nincs okunk kételkedni az állításában.

lg-g5-tweet-1

Az persze nem derült ki egyértelműen, hogy milyen lesz a második megjelenítő, de nagyon valószínű, hogy a V10-hez hasonlít majd, azaz a normál kijelző fölött helyezkedik majd el egy vékony sáv, amin megjelenhet az óra, az értesítések, néhány alkalmazás gyorsindító ikonja, illetve sok minden más.

LG_V10_Second_Screen

Az LG G5 egyébként fém házzal érkezik az eddigi hírek szerint, és azt már a gyártó is elárulta róla, hogy egy “Always ON” funkcióval látják majd el a készüléket, ami annyit jelent, hogy a folyamatosan aktív maradhat a kijelző. Az alábbi képet csatolták a bejelentéshez:

LG-G5-Always-On-01

Az új csúcsmodell bemutatója február 21-én (vasárnap) lesz, azaz már ezen a héten megismerhetjük a G5-öt.

forrás: @evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid