Már biztos: ekkor érkezik az LG G5

0

Azt eddig is tudtuk, hogy az LG február 21-én tart egy nagyszabású sajtóbemutatót, ahol egy jelentős csúcskészüléket lepleznek majd le, most azonban hivatalosan is elárulta a gyártó, hogy az LG G5-öt mutatják be az eseményen. Nézzük mire lehet számítani!

Az LG nemrég tett közzé egy bejegyzést Facebookon, amelyben “LG G5 nap”-nak nevezi február 21-ét. Érdekesség, hogy a Samsung is ezen a napon leplezi le a Galaxy S7 modelleket, és az LG nem titkolt szándéka, hogy ellopják előlük a show-t.

Time for some play! With new friend comes new fun.Excitement begins at Barcelona on February 21st.#LG #LGG5 #G5

Posted by LG Mobile on Wednesday, February 3, 2016

Az LG G5 egyébként több szempontból is igen különlegesnek ígérkezik. Míg a Galaxy S7 dizájnja alig fog változni a tavalyi modellhez képest, addig a kisebbik dél-koreai gyártó teljes megújulással készül. A G5 prémium fémházzal érkezhet, ujjlenyomat-olvasóval bővül a funkciók sora, ráadásul egy dupla kamera kerülhet a hátlapra.

LG-G5-leak

A kijelző marad 5.5 col körüli, a felbontás pedig QHD, de a meghatásról az új Snapdragon 820 gondoskodik majd, ami komoly előrelépést jelent a tavalyi Snapdragon 808-hoz képest. RAM-ból 3 vagy 4 GB kerülhet a készülékbe, és természetesen Android 6.0-s szoftverre számíthatunk az LG legújabb felületével.

forrás: LG (Facebook)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid