Kiszivárogtak az Alcatel OneTouch Idol 4 és 4S specifikációi

1

Két eddig be nem jelentett Alcatel okostelefon részletei szivárogtak ki. A mobilok a gyártó támogatási oldalán tűntek fel, teljes specifikációlistával. Az Alcatel OneTouch Idol 4, illetve Idol 4S készülékekről van szó, amelyeknek természetesen azóta már levették az adatlapját. 

Persze az oldal szemfüles látogatói révén most mi is megtudhatjuk, milyenek lesznek a kérdéses mobilok. Az Idol 4S egy nagyon meggyőző ajánlat lehet, pláne, ha jól árazzák be – szerencsére az Alcatelnél erre sosem lehetett panasz. A telefont egy nyolcmagos Snapdragon 652 lapka működteti, 3 GB RAM, illetve 32 GB-os, bővíthető belső tárhely társaságában. A kijelző képátlója 5.5 hüvelyk, a felbontása pedig QHD, ráadásul a szép színek is garantáltak, ez ugyanis egy AMOLED panel. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh, ami azért jó, mert így jó sok fényképet készíthetünk a szabadban a hátlapi 16 megapixeles, vagy az előlapi 8 megapixeles kamerával. A telefonon Android 6.0 Marshmallow fut, és a készülék támogatja a VoLTE technológiát is.

alcatel idol 4s

Az Idol 4 belsejében egy Snapdragon 617 chipset duruzsol egy 5.2 inches Full HD IPS megjelenítő takarásában. Lesz belőle 2, illetve 3 GB RAM-mal szerelt változat is, a belső adattároló mérete azonban mindkét esetben 16 GB. Szerencsére bármelyiket is választjuk, lehetséges az utólagos bővítés. Fotózni vágyóknak ott lesz az elsődleges 13 megapixeles kamera, illetve a 8 megapixeles előlapi szenzor. A telep mérete 2610 mAh, és akárcsak az Idol 4S esetében, ezen a masinán is Android 6.0 fut.

alcatel idol 4

Sem ár, sem elérhetőség tekintetében nem tudni semmit a telefonokról, ám valószínűleg az idei MWC expón kerülnek majd bemutatásra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid