Most már biztos, hogy jóval erősebb hardverrel debütál a Nothing Phone (2)

0

Carl Pei, egykori OnePlus vezér új cége tett egy bejelentést, amiben hivatalosan is megerősíti, hogy a Nothing Phone (2) kategóriát lép felfelé.

Carl Pei nagy híve az információk fokozatos csepegtetésének, korábban is szerette alkalmazni ezt a módszert és nagyon úgy fest, hogy ezúttal is igyekszik apránként a végletekig fokozni a felhajtást a Nothing Phone (2) körül.

A cégvezető most azzal ragadta meg a figyelmet, hogy bejelentette, a Nothing Phone (2) belsejében már egy Snapdragon 8 szériába tartozó lapkakészlet végzi majd a számításokat. Az első generáció borítása alá Snapdragon 778G+ került egyébként, ami messze nem egy lesajnálni való konstrukció, de azért mégsem csúcskategória.

  • Frissítés: idő közben az is kiderült, hogy Snapdragon 8+ Gen 1 lesz az új Nothing telefonban!

A készülék várhatóan az idei év harmadik negyedében jelenik meg, tehát valamikor július és szeptember között debütál.

Carl Pei nem árult el további részleteket, de azért akadnak szóbeszédek az okostelefon kapcsán. Amennyiben ezek terjesztői nem tévednek, a Nothing Phone (2) 120 Hz-es OLED megjelenítővel, 12 GB RAM-mal, 256 GB belső tárhellyel, valamint 5000 mAh-s akkumulátorral lép majd a világot jelentő deszkákra. Reméljük a mobil első felvonását különlegessé varázsoló spéci hátlapi dizájn is megmarad.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid