Már dolgozik az Android 14 frissítésen a Samsung

0

A Pixel-felhasználók már tesztelik az Android 14 bétáját, és a Google várhatóan augusztusban adja ki az új rendszer stabil verzióját. Jó hír, hogy a Samsung is megkezdte a munkálatokat, a hírek szerint már készül az Android 14-re épülő One UI 6.0 felület a friss zászlóshajókra.

Az egyik szivárogtató szerint a Samsung már elkezdte tesztelni a One UI 6.0-t, mégpedig a Galaxy S23 széria tagjain. Természetesen az új zászlóshajók lesznek az elsők, amelyek megkapják a frissítést, de idén még számos további modell is sorra kerülhet.

A hír egyébként onnan ered, hogy a Samsung szerverein kiszúrták az S918BXXU1BWE2 belső kódszámot, és ez nem más,. mint a One UI 6.0 tesztverziója a Galaxy S23 Ultra számára. A SamMobile azt is felfedezte továbbá, hogy a One UI 6.0-t már a Galaxy Z Fold 4 (F936BXXU2DWE1) és a Galaxy Z Flip 4 (F721BXXU2DWD7) készülékekre is fejlesztik.

A Samsung ezeket a belső teszteket két hónappal korábban kezdte el, mint tavaly a One UI 5.0 tesztelését, ami azt jelenti, hogy az Android 14 a vártnál korábban elérhetővé válhat bizonyos Galaxy készülékekre. Tavaly a Galaxy S22 sorozat 2022 októberében kezdte el megkapni a One UI 5.0-t, míg a Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Flip 4 készülékekre novemberben érkezett a frissítés.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid