Már Európában is kapható az LG X Screen

0

Biztosan emlékeztek még, hogy az LG egy teljesen új okostelefon szériát mutatott be előző hónapban, amelynek tagjai az “X” betűt viselik a nevükben. Egyikük, az LG X Screen már kapható Európában.

Kicsit pontosítva, a telefon Hollandiában vált elérhetővé, mégpedig 343 eurós áron. Egyelőre csak a fekete színű modellt listázták a Woose weboldalán.

lg_x_screen

Kis emlékeztető, hogy mi is jár ezért a 343 eurós árért cserébe: négymagos, 1.2 GHz-en ketyegő processzor, 4.93 colos HD felbontású kijelző (amit egy másodlagos megjelenítő egészít ki), 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 2300 mAh-s telep, 13/8 megapixeles kamerapáros és Android 6.0 Marshmallow rendszer.

A jövőben más, “X” családba tartozó okostelefonok is várhatóak, ideértve az X Max-ot, az X Speed-et, az X Style-t, illetve az X Power-t.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid