Már kapható Európában a Samsung Galaxy J7 (2016)

0

Egy hónappal ezelőtt fedték fel a Samsung Galaxy J5, illetve J7 idei, megújított változatát. Akkor még nem lehetett tudni, hogy Kínán kívül milyen piacokra jutnak el a készülékek, bár voltak pletykák a J5-ről, miszerint rövid időn belül Európában is kapható lesz. A Galaxy J7 azonban máris megvásárolható az öreg kontinensen. 

A Samsung spanyol részlege 299 eurós áron listázta a készüléket, és már raktáron is van a termék. Kicsit különös, de a feltüntetett mobilnak csak HD felbontása és 2 GB RAM-ja van az eredetileg bemutatott telefon Full HD kijelzőjéhez és 3 GB rendszermemóriájához képest. Ugyanakkor a telefonon már Marshmallow rendszer fut.

Samsung-Galaxy-J5-J7-2016-01

Spanyolország után a valószínűleg Franciaország lakosai örülhetnek majd a J széria mobiljainak, hiszen a Samsung ottani szárnya terméktámogatási oldalt tett közzé egy SM-J510FN modellszámú Galaxy J5 (2016) készülékhez. A telefonok tehát már készen állnak az európai forgalomba helyezésre, azonban nyilván még egy hivatalosa bejelentés szükséges a Samsung részéről is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid