Már foglalható az oldalkeret nélküli Leagoo M5 Edge

0

A Leagoo M5 Edge egy filléres, mindössze 99 dollárba (~27 ezer Ft) kerülő 4G-s telefon, amelynek az egyik fő különlegessége az oldalkeret nélküli kijelzője. A készüléket nemrég mutatták be, és már elő is lehet regisztrálni rá.

A Leagoo M5 Edge egy 5 colos HD IPS kijelzőt kapott, ami On-cell technológiát használ. Utóbbinak köszönhetően a gyártó szinte teljesen el tudta tüntetni az oldalsó kávákat, így egész különleges látványt nyújt a telefon. A kijelző/előlap arány pedig állítólag 80%-os, ami ebben az árkategóriában nagyon jónak mondható.

A gyártó többször is kiemeli, hogy az M5 Edge 13 megapixeles, f/2.0-s hátlapi kamerája éjszaka sem mond csődöt, ráadásul alatta még egy gyorsan működő ujjlenyomat-olvasót is találunk. Szelfizésre pedig ez előlapi 8 megapixeles kamera használható.

A kivitelre sem lehet panaszunk, hiszen a készülék fém keretet és hátlapot kapott, az előlapot pedig 2.5D-s lekerekített üveg borítja. A Leagoo M5 Edge ráadásul a gyártó szerint a világ legkisebb 5 colos mobilja, a méretei alig térnek el az iPhone 7-től.

A mobilt a 4 magos MT6737 lapka hajtja, mégpedig 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely mellett. Utóbbi bővíthető, és van 4G támogatás is, ráadásul a hazánkban használt B20-as sávot is ismeri a mobil.

A Leagoo M5 Edge-re ezen az oldalon lehet előregisztrálni. A mobil ára mindössze 99 dollár, és akár egy 20 dolláros kupont is nyerhetsz hozzá egyéb ajándékok mellett, mindössze az e-mail címed kell megadnod. Az akció június 16-ig tart, azaz hamarosan vége.

A készülékről bővebb információt az Aliexpressen találsz.

forrás: Leagoo

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid