Már januárban bemutathatják a Samsung Galaxy S6-ot!

1

Rengeteg pletykát olvashattunk már a Samsung Galaxy S6-ról, a legfrissebb hírek szerint pedig akár a vártnál sokkal korábban is lelepleződhet az új modell.

A Samsung mindig február-március környékén mutatja be a Galaxy S széria új tagjait, egy friss koreai jelentés szerint azonban lehetséges, hogy jóval hamarabb megismerjük a 2015-ös újdonságot, akár már a CES kiállításon, ami január 6-tól 9-ig tart majd. Persze ez csak pletyka, és valójában nem túl valószínű, hogy eltér a gyártó a korábban megszokott menetrendjétől, de sosem lehet tudni, hogy milyen meglepetéssel készülnek.

Arról is szó esett a dél-koreai médiában, hogy a Galaxy S6 mellett egy hajlított kijelzős Edge változatot is bemutat a Samsung, mint ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk. A hírek szerint összesen 45 millió S6 eladását tervezi a gyártó 2015-ben, amiből 10 millió már hajlított kijelzős lesz.

Az olvasottakat érdemes fenntartásokkal kezelni, és ha mégsem jönne be a januári bemutató, akkor marad a március elejei időpont, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a Mobile World Congress.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid