Már kapható a Facebook szemüvege, az Oculus Rift

0

Az előrendelés már korábban megindult, és hétfőn el is kezdték kiszállítani a Facebook által felvásárolt Oculus VR szemüvegét, a Riftet.

Az eszköz nem egy olcsó darab, 699 euróba, azaz 220 ezer Ft-ba kerül a kontinensünkön szállítás nélkül, de egyelőre nem minden országból érhető el, hazánkba például nem szállítanak.

Az Oculus pályafutása egyébként egy Kickstarter kampánnyal indult, ahol 250 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni a VR szemüvegükre. Ebből 2.5 millió dollár lett, pedig még kész sem volt az eszköz, így nem csoda, hogy a Facebook lecsapott a cégre.

Az videóból egyértelműen látszik, hogy mennyi mindenre (lesz) jó az Oculus Rift. Az egyik legfőbb irányt persze a játékok képviselik, de akár a világ bármely pontjára is “eljuthatunk” egy szempillantás alatt, vagy ott érezhetjük magunkat a világsztárok koncertjein, a lehetőségek szinte korlátlanok.

Az Oculus szemüvege itt rendelhető meg, többek között Németországba, Ausztriába, Lengyelországba és az Egyesült Királyságba is lehet kérni a szállítást.

forrás: Oculus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid