Jason Statham lesz az LG G5 reklámarca

0

Egy jó termék mellé mindig gördülékenyen működő marketinggépezet szükséges, hiszen hiába sikerült valami pazarul, annak a hírét is el kell vinni az emberekhez. Az LG G5 kiválóságának hírnöke pedig a méltán híres akciószínész, Jason Statham lesz, aki a teaserek alapján remek párost alkot a dél-koreaiak új csúcsmodelljével. 

Az LG V10-et még Joseph Gordon-Levitt igyekezett felfuttatni, ám a dél-koreaiak most jobbnak látták, ha a zászlóshajót egy valódi tesztoszterontitánra bízzák, az angol rosszfiúnál jobb választásuk pedig aligha lehetett volna. Jason nem csak a készüléket, hanem azok remek kiegészítőit is be fogja mutatni.

A felvételek április elsején debütálnak (ekkortól lesz kapható a G5), és minden nemzetközi célpiacnak számító országban vetíteni fogják őket. Két rövidke ízelítőt maga a gyártó tett közzé a Youtube csatornáján, tekintsétek meg őket Ti is!

https://www.youtube.com/watch?v=QKbrakcRJdE

https://www.youtube.com/watch?v=DcIO2TJFb24

A második videóban tudod hány Jason Statham van? Segítünk:

lg-g5-commercial-jason-statham

forrás: LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid