Egy olcsóbb HTC 10 változat is jöhet

0

Bár a tajvani gyártó hamarosan érkező csúcsmobilja, a HTC 10 egy Snapdragon 820-at rejt majd, a legfrissebb hírek szerint a készülékből lesz egy olcsóbb, Snapdragon 652-vel szerelt változat is. 

Az LG G5 Lite-hoz hasonlóan tehát lesz egy könnyített felszereltséggel bíró HTC 10 variáns is, sejtések szerint mérsékeltebb árcímkével. A szóbeszéd szerint a telefon 3 GB operatív memóriával, illetve 16 GB háttértárral kerül a polcokra, szemben a Snapdragon 820-as verzióval, amelyből lesz 3 GB RAM-mal, illetve 32 GB adattárolóval, valamint 4 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel megspékelt kiszerelés is.

HTC-10-M10-leaked-photos

Árazás szempontjából arra lehet számítani, hogy a legelső változatért 585 dollárt, a másik kettőért 770, illetve 900 dollárt kérnek majd. Azt már tudni, hogy a telefont április 12-én mutatják be a tajvaniak. A többi specifikáció várhatóan így alakulhat: 5.15 colos QHD kijelző, C típusú microUSB port, 3000 milliamperórás telep és Android Marshmallow rendszer.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid