Már készül a Redmi K30

0

A Xiaomi és Redmi rajongók többsége valószínűleg most az új Redmi Note 8 modelleket várja, amelyek minden bizonnyal brutálisan jó ár/érték aránnyal jönnek, de más mobilokkal is készül a vállalat, nemrég megerősítették például a Redmi K30 érkezését.

Lu Weibing, a Redmi vezetője egy Weibo-posztban hivatalosan is megerősítette, hogy jön a Redmi K30, mégpedig 5G támogatással.

Persze nem érdemes a közeljövőben várni a mobilt, hiszen még a Redmi K20 modellek is elég frissek, és egy kommentből kiderült az is, hogy a fejlesztés még viszonylag korai szakaszban jár.

Xiaomi Mi MIX 3 5G

A Xiaomi első 5G-s telefonja a Xiaomi Mi MIX 3 5G volt, ám ez sajnos elég kevés országban jelent meg. Pletykálnak egy Xiaomi Mi 9 5G-ről is, a Mi MIX 4 pedig szinte biztosan kap 5G-s verziót, szóval idén bővül még a gyártó választéka. A nemrég különvált Redmi márka első 5G-s telefonja pedig minden bizonnyal a már említett Redmi K30 lesz, ami valószínűleg a következő év első felében érkezik Snapdragon 855+ vagy Snapdragon 865 processzorral.

Ha a K20 modellekből indulunk ki, akkor még az is lehetséges, hogy hozzánk más néven érkezik majd a K30, talán nem is a Redmi neve alatt, hanem Xiaomi márkajelzéssel, akárcsak a Mi 9T és a Mi 9T Pro.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid