Már készül a Xiaomi új rendszere, a MIUI 9

0

A Xiaomi sosem szűnik meg lenyűgözni minket azzal, milyen komolyan veszi a dolgát, és hogy folyamatosan megállás nélkül robognak előre. A vállalat már most nagy erőkkel dolgozik Android alapú operációs rendszerének következő iterációján, vagyis a MIUI 9-en.

A MIUI 9 alapjait a nemrég bemutatott Android Nougat fogja szolgáltatni, bár sajnos szomorú módon még nem tudni, hogy milyen funkciókkal, extrákkal vértezi fel azt a kínai gyártó. Amit viszont kiderítettek a szemfülesek, hogy a rendszer már keményen a tesztelés periódusában tart a cégen belül.

miui-9

A fotók az internet bugyraiban bukkantak fel, az egyiken a 9.6.9.23 bulidszám, míg a másikon 9.10.13 látható. Maga az adatcsomag eléggé méretesnek mondható a maga 1.8 GB-jával.

miui-9

Nagyon klassz így belelátni egy kissé egy olyan érdekes és nagyra törő vállalat munkálataiba, mint a Xiaomi, de a feltűnt képek még cseppet sem jelentik azt, hogy a nyilvánosságra hozatal, vagy a publikus kiadás ideje közel lenne. Az viszont mindenképpen biztató, hogy a vállalat keményen dolgozik a vásárlók, a rajongók kegyeiért, és ha tartják magukat a megszokott időrendhez, akkor a MIUI 9 valamikor jövő év júniusában juthat el a felhasználókhoz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid