Már sok mindenkinél bekapcsolható a Facebook új böngészős kinézete

0

Ha esetleg már meguntad a Facebook asztali felületét, akkor van egy jó hírünk: szélesebb körben is elérhetővé tették az új megjelenést, amit elméletileg már bárki bekapcsolhat, és ez tartalmazza a sötét módot is.

A Facebook új felületét régóta tesztelik, nagyon sok felhasználónál már korábban megjelent, így simán lehetséges, hogy találkoztál már vele. Akinek viszont eddig nem volt elérhető, annak most érdemes tenni egy próbát, ugyanis hivatalosan is bevezették a friss kinézetet, így elvileg bárki bekapcsolhatja. Ehhez nem kell mást tenned, mint a böngészőben lenyitnod a Facebook oldalsó menüjét a jobb felső sarokból, és itt kiválasztanod a képen jelölt opciót (Az új Facebook megtekintése).

Megjegyzés: Ha esetleg nem jön be az új felület, akkor ugyanitt vissza is lehet váltani a régi verzióra (legalábbis egyelőre).

Hosszú évek óta nem volt akkora változás a Facebook megjelenésében, mint a mostani, nem véletlenül nevezik úgy a frissítést a közösségi oldalnál, hogy az “új Facebook”. A dizájn sokkal szellősebb, letisztultabb lett, megváltozott az egyes menüpontok és szekciók elrendezése, több lett a fehér háttér, és bekapcsolható a sötét mód, aminek sokan fognak örülni. Ezek mellett pedig gyorsabb is lett az egész oldal.

Az új felület sötét változata:

Neked hogy tetszik a Facebook új dizájnja?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid