Már nálunk is kapható a Galaxy S3 Neo, de KitKat nélkül!

0

A Galaxy S3 sajnos sosem fog KitKat-et kapni hivatalosan, de a Samsung nemrég kiadta a Galaxy S3 Neo-t, aminek az lett volna a lényege, hogy ez már Android 4.4-es szoftverrel jön.

Már hazánkban is megjelent az új készülék, de sajnos csak Android 4.3 szerepel a specifikációk között. A Galaxy S3 Neo (GT-i9300I), egyébként sokban hasonlít az eredeti változatra, a kijelző például maradt ugyanaz a 4.8 colos 720p-s darab Super AMOLED panellel.

Samsung_Galaxy_S3_Neo

Habár kívülről nem látunk sok különbséget, az Exynos processzort lecserélték a négymagos 1.2GHz-es Snapdragon 400-asra, ami egyébként most elég sok középkategóriás mobilt hajt. Jó hír, hogy a RAM mennyisége 1GB-ról 1.5GB-ra nőtt. Emiatt a készülék már tényleg megkaphatná a KitKat-et, de ez eddig nem úgy tűnik, mintha megvalósulna.

A Samsung Galaxy S3 Neo-t már meg lehet venni függetlenül akár 80-90 ezer Ft körüli áron, de egyelőre csak Android 4.3-mal, és így nem sok értelmét látjuk. Mondjuk KitKat-tel sem biztos, hogy nagyon jó ötlet egy két éves modellt újra kiadni.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid