Samsung Galaxy Note 4 – flexibilis kijelző és prémium fém ház!

1

Szeptember elején mutathatják be a Samsung Galaxy Note 4-et, és bár eddig egyetlen valódi képet sem láthattunk a készülékről, mégis elég sok információ szivárgott már ki.

A koreai ET News friss jelentése megerősít néhány korábbi híresztelést, de újdonságokkal is szolgál. Vegyük most ezeket sorra! A hírek szerint igazán prémium kivitellel rendelkezik majd a Note 4, ami többek között a fém háznak köszönhető. Ez mindenképpen jó hír, hiszen az eddigi Samsung csúcsmobilok műanyagból voltak.

galaxy-note-4-2014

Egyelőre még homály fedi a Note 4 kinézetét

Egyébként a Samsung másik újdonsága, a kisebb méretű Galaxy F is fém borítást kaphat. Mindkét csúcsmobil egyértelműen az új iPhone 6 ellen indul majd harcba, ami szintén két méretben jön a hírek szerint (4.7 és 5.5 col).

Samsung-Galaxy-Round-1

Samsung Galaxy Round

A legérdekesebb része a jelentésnek a flexibilis kijelző. Azt még nem tudjuk, hogy ez pontosan mit takar, de már korábban is voltak róla hírek, hogy a Note 4-ben egy különleges hajlított panel teljesíthet majd szolgálatot. Ez talán csak olyan lesz, mint a Galaxy Round-ban, de az is lehet, hogy a 3-oldalú YOUM kijelzőről van szó. Olyat is hallhattunk korábban, hogy egyszerre lesz hagyományos és hajlított változata is a Note 4-nek, és erre meg is van minden esély. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy a Samsung már 50%-kal növelte a flexibilis kijelzők gyártási mennyiségét, tehát valami készülőben van.

https://www.youtube.com/watch?v=N3E7fUynrZU

A harmadik fontos dolog, amit a koreai jelentés megemlít, az a 16 megapixeles optikai képstabilizátoros (OIS) kamera. A Galaxy S5 is ugyanezzel a felbontással bírt, de nem volt benne OIS.

Mi már egyre jobban várjuk a Samsung Galaxy Note 4 bemutatóját, hiszen lesz érdekesség bőven.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid