Már rendelhető a BEZIOR X500 elektromos “fat bike” kerékpár

0

Ha egy igazán masszív, terepre is alkalmas, vastag kerekű elektromos bicajt keresel, akkor érdemes megismerkedned a BEZIOR X500-zal, ami 500W-os motorral, 35 km/órás végsebességgel, akár 100 km-es hatótávval és 200 kg-os (!) teherbírással rendelkezik. Persze ez már nem az olcsó kategória, de az ár/érték arányra így sem lehet panaszunk.

A “fat bike” stílusú BEZIOR X500 már rendelhető a Cafago weboldalán, ahol EU (német) raktárról szállítva 1493,39 dollárt kérnek érte, ami átszámolva cirka 455 ezer Ft. A terméket elvileg igen gyorsan, 3-5 nap alatt kiszállítják, és extra fizetni valód már nem lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

BEZIOR X500 rövid ismertető

A BEZIOR X500 egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy a masszív alumínium szerkezete 200 kg-os teherbírásra képes, ami azért nem éppen megszokott az elektromos biciklik világában.

Maga a váz egyébként összehajtható, így a jármű könnyen tárolható, szállítható. A kerékpár alatt nagyon masszív, 26×4 colos gumiabroncsok találhatóak (vagyis 10 cm széles a kerék!), amely elősegíti a tapadást, ezáltal a könnyű irányítást, nem csupán városi, de akár kifejezetten kemény terepeken is.

Szintén az irányítás szabadságát, illetve a közlekedés biztonságát biztosítja a hidraulikus első és hátsó tárcsafék, valamint a 27 sebességes váltórendszer, amellyel könnyedén alkalmazkodhatunk a különböző terepviszonyokhoz.

A külső borítás IP54 besorolás szerint áll ellen a víznek és a pornak. Ezt nem azt jelenti, hogy a Balaton fenekén is tudunk kerekezni, sokkal inkább egy tartós védelmet az esőcseppek és más hasonló kellemetlenségek ellen.

A BEZIOR X500 elektromos kerékpár belsejében egy 500 watt teljesítményű elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően elérhető az akár 35 km/óra haladási sebesség, és a 35 fokos emelkedők sem állhatnak a kerékpár jövendőbeli tulajdonosának útjába.

A BEZIOR X500 egyik apró, ám annál kellemesebb extrája az LCD kijelző, amely megjeleníti az akkumulátor állapotát, az aktuális sebességet, a megtett távolságot és az éppen használt sebességfokozatot is. Nagyon hasznos. Világításra sem kell költeni, mert van első és hátsó lámpa, mindkettő beépített.

A BEZIOR X500 elektromos kerékpár, akárcsak a többi hasonló jármű háromféle módon használható: rábízhatjuk magunkat az elektromotorra, beérhetjük a segítségével, illetve hajthatjuk mi magunk is a kerékpárt.

A 12,8 Ah kapacitású, 48V-os, házilag cserélhető akkumulátor a felhasznált üzemmód szerint biztosítja a hatótávolságot, teljesen elektromos módban ez 45 km lehet, rásegítés esetén pedig akár 100 kilométer is. A harmadik üzemmódban megtett távolság függvénye csak az, hogy előzetesen mennyi disznótorost vettünk magunkhoz… :) A szót komolyra fordítva, az akkumulátor töltése nagyjából 4-6 órát vesz el az életünkből, így ha rendesek a suliban vagy a melóhelyen, és engedik konnektorra dugni a drótszamarat (vagy csak a kivett aksit), mire végzel, megint tele lesz a telep, ha érkezéskor lemerült volna.

A “fat bike” stílusú BEZIOR X500 már rendelhető a Cafago weboldalán, ahol EU (német) raktárról szállítva 1493,39 dollárt kérnek érte, ami átszámolva cirka 455 ezer Ft. A terméket elvileg igen gyorsan, 3-5 nap alatt kiszállítják, és extra fizetni valód már nem lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid