Már több, mint 1 millióan jelentkeztek OnePlus 2 meghívóért

0

A OnePlus pár napja hivatalosan is bemutatta a “2016-os csúcsmobil-gyilkos” jelzővel illetett OnePlus 2-t, ami nagyon kedvező áron lesz majd kapható, de egy jó darabig csak meghívó ellenében, amihez viszont nem lesz egyszerű hozzájutni.

Az egész meghívásos dolgog úgy fog működni, hogy fel kell iratkozni egy listára, és a jelentkezés sorrendjében kerülnek majd a meghívók kiosztásra. Eleinte viszonylag kevesen kapnak lehetőséget a vásárlásra, de aki megveszi a készüléket, az kap hozzá egy újabb meghívót, amit bárkinek odaadhat, ha pedig egy meghívó nem kerül 24 órán belül felhasználásra, akkor a listában soron következő személy kapja meg azt.

OnePlus-2-4

Az egész tehát egy kicsit komplikált, de így is hatalmas az érdeklődés, 72 órával a rendszer indulása után már az 1 milliót is átlépte a jelentkezők száma. Ha tehát valaki most szeretne feliratkozni (itt teheted meg), akkor számolni kell azzal, hogy már jó sokan lesznek előtte.

1 év alatt egyébként több, mint 1 millió OnePlus One fogyott, ami hatalmas siker egy frissen indult gyártótól, de a OnePlus 2-ből természetesen ennél még többet szeretnének értékesíteni. A OnaPlus ígérete szerint az új modellhez 30-50-szer több meghívót küldenek majd ki, azaz nem lesz lehetetlen a készülékhez hozzájutni, de eleinte valószínűleg lassan fog beindul a dolog. Az új csúcsmodell egyébként hivatalosan augusztus 11-étől lesz kapható világszerte.

oneplus2-3

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mire fel ez a nagy érdeklődés. A legvonzóbb dolog természetesen a készülék ára, hazánkban például 107.990 Ft-ba kerül majd a 3 GB RAM-mal és 16 GB-os belső tárhellyel szerelt modell, a 4 GB RAM-os és 64 GB tárhelyű változatért pedig 129.990 Ft-ot fognak kérni. Ezek az árak elég kedvezőek ahhoz képest, hogy egy valódi csúcsmodellről van szó.

Ha bővebben olvasnál a OnePlus 2-ről, akkor kattints a bemutató cikkünkre!

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid