Már rendelhető az első kijelző mögé szerelt kamerás mobil

0

Szeptemberben sokan rápörögtek a ZTE Axon 20 5G-re, ami elsőként hozta el a kijelző alá szerelt “láthatatlan” előlapi kamerát, így a mobil a szenzorsziget és más hasonló megoldások végének kezdetét jelezheti. A globális piac vásárlói eddig csak elméleti síkon ünnepelhették a telefont és az általa képviselt innovációt, de most már végre ténylegesen is beszerezhetővé vált. Mi magyarok is hozzájuthatunk az európai online boltból, lássuk az árakat!

Első körben a készüléket meghívásos alapon lehet megvásárolni a ZTE New Vision Club-ján keresztül, de a hozzáféréshez szükséges promóciós kódokat nem annyira nehéz beszerezni (a cikk végén lesz róla szó). Aki megveszi a telefont, annak még egy ZTE TWS LiveBuds fülest is adnak ajándékba.

Ami az árazást illeti, a ZTE Axon 20 5G 449 dolláros, illetve pontosan ugyanennyi eurós áron lesz kapható, összesen 28 európai országban, az Egyesült Államokban, és még számos további régióban, és igen, mi magyarok is rendelhetünk egyet a telefonból, ha netán elegünk lett volna egy életre a kameralyukból és a notchból. Magyar pénzre átszámítva a vételár nagyjából 162 ezer Ft-ot jelent.

Amúgy a készülék nem csupán a kijelző mögé szerelt kamera miatt, hanem úgy általában véve is egy nagyon korrekt ajánlat, hiszen a belsejében 7 nanométeres Snapdragon 765G lapkakészlet végzi a számításokat, a hátlapi elsődleges képrögzítő egység 64 megapixeles, a képernyő OLED technológiára épül, ráadásul 90 Hz-es a képfrissítési ráta, 2460 x 1080 pixeles felbontás mellett. NFC, Wi-Fi, Bluetooth 5.1, fejlett navigációs rendszer, és még számos egyéb jellemzője okán szintén kiváló választás lehet ez a prémium középkategóriás készülék.

Ti fogtok rendelni? Ha szeretnétek, akkor azt erre a linkre kattintva tehetitek meg! Meghívó kódot a mező fölötti szövegre (Get the code here to buy) kattintva lehet szerezni, egy rövid kérdőívet kell hozzá kitölteni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid