Márciusban indulnak az Android 5.1-es frissítések

0

Nem is olyan régen bukkant fel az új Android 5.1, de nem a szokásos hivatalos bejelentés formájában, hanem egyszerűen csak ezzel jött ki néhány új Android One készülék. De vajon mikor érkezik más modellekre a legújabb Lollipop?

Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy milyen konkrét változásokat hoz az Android 5.1, de az első tapasztalatok alapján főleg hibajavítások és néhány kisebb extra várható. Most azonban talán kiderült, hogy mikor debütál az új rendszer a többi, nem Android One készüléken.

android-51-twitter

Twitteren merült fel a kérdés a One M7 GPE következő frissítésének várható idejéről, amire a HTC vezető termékmenedzsere, Mo Versi azt a választ adta, hogy ez márciusban esedékes.

Ugyebár nem esik szó konkrétan az Android 5.1-ről, de mivel ez most a legaktuálisabb Android verzió, nem igazán lehet másról szó. A One M7 GPE-n jelenleg egyébként Android 5.0.1 fut, az 5.0.2 pedig csak egy kisebb javítás, ami mindössze néhány modellre jött ki.

Mindez tehát azt jelenti, hogy az Android One készülékeket leszámítva márciusban indul meg az Android 5.1 elterjedése. Először a Nexus és a Google Play Edition modellek tulajdonosai számíthatnak a frissítés megjelenésére.

Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid