Márciusi szoftver kiárusítás: Office 2021 és többféle Windows verzió töredék áron

0

A nőnap alkalmából nagy szoftver kiárusítást tartanak a Keysfan oldalán, de természetesen nem csak egyetlen napra korlátozódnak az ajánlatok, így még most is érdemes szétnézni! Többféle Windows és Microsoft Office verzió is van az akciós termékek között, ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron be lehet szerezni őket.

Az akciót a Keysfan indította, ami egy igen népszerű, szoftverkulcsokkal foglalkozó webáruház. A nőnapi kiárusításban számos ismert szoftvert lehet töredék áron beszerezni, érdemes megnézni a kínálatot.

Limitált leárazás

Íme a fő ajánlatok:

Nagy árcsökkenés, szoftver csomagok 62%-os akcióban

Az alábbi árakat a KFLE62 kuponkód felhasználásával kapod meg:

Egyéb szoftverek fél áron

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További hasznos szoftveres eszközök

Akadnak különféle hasznos eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

Ezért válaszd a Keysfan oldalát:

Pénzt takaríthatsz meg: A Windows vagy az Office szinte bármelyik verzióját beszerezheted. A Microsoft legújabb szoftver- és biztonsági frissítéseit is megkapod.

Legális licencek: A szoftvert közvetlenül a Microsoft hivatalos weboldaláról töltheted le, majd az aktiváló kóddal aktiválhatod a szoftvert. A termék 100%-ban eredeti. A Keysfan licencek legálisak, és a Keysfan minden eladott licencre garanciát vállal.

24/7 ügyfélszolgálat: Amikor megvásárolod a Keysfan bármelyik szoftvercsomagját, jogosult leszel az ügyféltámogatási szolgáltatásokra, ha problémáid adódnak a csomagok telepítésével vagy használatával kapcsolatban. A Keysfan élethosszig tartó vevőszolgálatot biztosít!

Jó vélemények: A TrusPilot odalán kiváló, 4,8-as értékeléssel rendelkezik a Kesyfan.

 

A vásárlási folyamat kényelmes és gyors. Csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a megfelelő kedvezménykódot. A rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményes árat. Add meg az e-mail címed, a sikeres fizetés után a Keysfan elküldi az aktiváló kulcsot, a rendelési információkat és a telepítés részleteit emailben. Az egész folyamat nem fog sok időt igénybe venni!

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid