Máris elő lehet regisztrálni a OnePlus 5-re

0

Kevés olyan okostelefonokkal foglalkozó kütyürajongó van, aki ne várná már a kínai OnePlus következő flagship killer modelljét. A OnePlus 5 bemutatója csak pár nap múlva, június 20-án lesz, de az egyik nagy kínai kereskedő máris megindította az előregisztrációt, és az érdeklődés nem meglepő módon hatalmas.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz a készülék hivatalos kereskedelmi ára, de június 22-én már meg is vásárolhatják a mobilt azok, akik regisztrálnak. Egyébként ez a JD.com oldalán lehetséges, és 2 nap alatt már több, mint 300.000 felhasználó jelezte érdeklődését a OnePlus 5 iránt.

A OnePlus 5 várhatóan egy 5.5 colos Full HD kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlettel, valamint 8 GB RAM-mal felvértezett masina lesz. A belső tárhelyet 128 GB-ra szabhatják az ázsiai mérnökök, és a hátlapon már biztosan duál kamerarendszer lesz. Az érzékelők 16, illetve 20 megapixelesek lehetnek, az egyik vélhetően monokróm. A mobilitásért egy 3300 milliamperórás akkumulátor felel majd, amelyet a Dash Charge funkció segítségével gyorsan újra lehet tölteni. A készülék várhatóan Android 7.1.1-es szoftverrel kerül forgalomba.

A OnePlus vezérigazgatója, Peter Lau azt nyilatkozta, hogy a OnePlus 5 lesz a jelenlegi piac legvékonyabb zászlóshajója, illetve szintén a cégvezetőtől tudjuk, hogy a mobil belsejében UFS 2.1 tárhely lesz eMMC helyett.

Bár a mostani regisztráció csak Kínára vonatkozik, és minden bizonnyal itt is jelenik majd meg elsőként a mobil, bízunk benne, hogy rövid időn belül Európában is beszerezhető lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid