Máris gondok vannak a Google Pixel 6 kijelzőjével

0

Ha visszatekintünk a Google referenciamobilok történelmére, szinte mindegyiknél akadtak hardveres gondok, olykor kisebb botrányok, egészen a Nexus modellekig visszamenőleg, de az újabb Pixel telefonok sem számítanak kivételnek. Egyes felhasználók, akik abban a szerencsében részesültek, hogy már átvehették a saját Pixel 6 vagy Pixel 6 Pro példányukat, különböző, elsősorban a képernyőt érintő problémákról számolnak be, amelyek az idegesítőtől az egészen röhejesig minden kategóriát lefednek.

Az egyik Pixel 6 Pro készülék például igencsak érdekes mutatványt hajt végre, amikor a bekapcsológombot megnyomja a tulajdonos, a megjelenítő elkezd villogni. A jelenség valahogy így fest:

Display flickering when pressing start button while phone is off from Pixel6

Egy másik felhasználónál a képernyő bezöldült, ezúttal egy Pixel 6 alapmodellről van szó. A hibajelenség egyáltalán nem számít ritkaságnak az OLED panelek világában, más gyártók esetében is tapasztalni lehetett, de a Google készülékeken is előfordult már, korábban a Pixel 4 XL és a Pixel 5a modellek esetében.

Az igazán nonszensz mégis az a Pro variáns volt, amelynek megjelenítőjén megjelent egy második lyuk, átfedésben az előlapi kamerát magában foglaló kivágással. Az alábbi videót megtekintve nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk. A tulajdonos szerint egyébként nem döglött pixelekről van szó, a hiba számára tényleg egy lyuknak tűnt, mintha a panelt kétszer fúrták volna ki a gyárban… :D Szerencsére legalább ennek a történetnek vidám vége lett, mert a kereskedő késlekedés nélkül cserélte a hibás készüléket.

Még csak most kezdődött a Google Pixel 6 készülékek kiszállítása, így egyelőre nehéz megmondani, hogy ezek csak egyszeri, elszigetelt problémák, amik most kaptak némi nyilvánosságot, vagy egy jóval általánosabb, az új Google mobilokat szélesebb körben érintő jelenségről van szó. Nyilván a jótállás arra van, hogy az ilyen eseteket lefedje, de azért 600 és 900 dolláros zászlóshajók esetében egy ilyen kezdés némileg kínos.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid