Máris itt vannak az első sajtóképek az LG Velvet mobilról

0

Az LG a napokban jelentette be, hogy hamarosan érkezik egy Velvet névre hallgató okostelefonjuk, ami egy teljesen új stratégia alapján készül, ugyanis már nem a specifikációkra, hanem az egyedi dizájnra helyezik a hangsúlyt. Most pedig ki is szivárogtak az első valódinak tűnő sajtóképek a mobilról, így teljes valójában is megnézhetjük.

Az alábbi képeken tehát az új LG Velvet látható, ami az LG G9 helyett jöhet, egy teljesen új termékvonal első tagjaként.

Azonnal szembetűnik az extra hosszú kialakítás, ami leginkább a Sony újabb telefonjaira emlékeztet, de ne feledjük, hogy az LG-nek már sokkal korábban voltak hasonló mobiljai a Chocolate szériában. A képarány ezúttal is 21:9 lehet, akárcsak a 2009-es LG BL40 New Chocolate esetében, vagy a Sony friss mobiljainál.

Az előlap és a hátlap ugyanolyan mértékben ívelt, így oldalról egy szimmetrikus dizájnra számíthatunk, és az is jól kivehető a fenti képen, hogy a képernyő bal felső sarkában egy kameralyuk van. A hátlapi kamerák elrendezése pedig megfelel annak, amit a korábbi rajzokon láthattunk, zuhanó esőcseppet imitál a három szenzor és a LED villanó.

Az LG Velvet több érdekes színben is megvásárolható lesz, és egy finom színátmenetet is kapnak a színes verziók. A mobillal elsősorban talán a hölgyeket célozzák majd meg, de persze nem kizárólag nekik készül a “bársonyos” telefon (a velvet magyarul bársonyt jelent).

A készülék bemutatója május 15-én lesz, vagyis cirka egy hónap múlva derülnek ki a technikai részletek, de nagy valószínűséggel egy felső-középkategóriás hardverrel szerelt 5G-s mobil lesz a Velvet (jó eséllyel Snapdragon 765G dolgozik majd benne).

Neked mennyire jön be ez a dizájn?

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid