Máris lecsökkentették a Sony Xperia Z5 modellek árát

0

Még meg sem jelent a Sony Xperia Z5, illetve annak kisebb és nagyobb változata, egyelőre csak előrendelni lehet a készülékeket egyes országokban, de van ahol már most lecsökkentette a gyártó az eredetileg kiszabott árakat.

Nagy-Britanniában eredetileg 599 angol fontba került volna az Xperia Z5, 549 fontba a Z5 Compact és 699 fontba a Z5 Premium. A Sony azonban rengeteg negatív visszajelzést kapott az árakkal kapcsolatban, ami nem is annyira meglepő, arra viszont valószínűleg kevesen számítottak, hogy emiatt újragondolják a készülékekért elkért összegeket.

Sony-Xperia-Z5-Premium-2

Az Xperia Z5 8.3%-os csökkentés után most 549 fontért rendelhető elő a briteknél. A Z5 Premium ára 10%-ot csökkent, így most 629 fontot kérnek érte, a legjobban pedig azok jártak, akiknek a Z5 Compactra fáj a foguk, ez ugyanis 22%-os áresés után már csak 429 fontba kerül.

Sony-Xperia-Z5-sorozat

Mindez persze csak egyetlen országra vonatkozik, azt nem tudjuk, hogy máshol is csökkenni fognak-e az eredetileg kitalált árak, és arról sincs még semmilyen hírünk, hogy hazánkban mennyibe kerülhetnek majd a Sony új csúcsmodelljei.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid