Máris mérföldkőnél a Honor 9

0

A Huawei által menedzselt Honor almárka nagyjából egy hónapja mutatta be legújabb zászlóshajóját, a Honor 9-et, ami a kínai debütálás után nem sokkal Európában is megjelent. A készülék eddig nagyon sikeresnek tűnik, már 1 milliónál is több fogyott belőle.

A vállalat vezérigazgatója, Zhao Ming hozta nyilvánosságra a hírt, mely szerint a Honor 9 több, mint egymillió példányban talált gazdára világszerte 28 nap alatt alatt. Ezzel a cég felülmúlta korábbi eredményeit.

Természetesen az ázsiai vállalat fejesei módfelett elégedettek ezzel az eredménnyel, ugyanakkor az örömbe némi üröm is vegyül. A Honornál nem számítottak arra, hogy a telefon ennyire sikeres lesz, így némi nehézségeik támadtak az igények kielégítését illetően, mivel a készletek nem bizonyultak elegendőnek. Zhao Ming mindenkitől nyilvánosan elnézést kért, akiknek még nem sikerült lecsapnia az újdonságra a készlethiány miatt, és ígéretet tett arra, hogy gőzerővel igyekeznek megfelelni az nagy érdeklődésnek.

Friss híreket és infókat itt találsz a Honor 9-ről.

forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid