Marshmallow-ra frissült a Samsung Galaxy S5 Neo

1

A dél-koreai Samsung nem lopja a napot, és gőzerővel frissíti a mobiljait, mi pedig igyekszünk naprakészen beszámolni minden olyan készülékről, ami megkapja a legújabb Android változatot. Most a tavaly piacra dobott Galaxy S5 Neo került sorra. 

A frissítés OTA módon, vagyis egy egyszerű letöltés formájában érkezik meg a telefonra, és már több európai országban is elérhető. Android 6.0.1 rendszerről beszélünk, az update build száma G903FXXU1BPD4, és egyelőre csak az SM-G903F modellre érhető el.

android m

Az új szoftver előnyeinek már örülhetnek az osztrákok, a görögök, a britek, a németek és a hollandok, ám az öreg kontinens többi lakójának sem kell szomorkodnia, hiszen rövid időn belül mindenkihez eljut az adatcsomag.

Ami a frissítés újdonságait illeti, lehet számítani az új TouchWiz által kínált fícsörökre, amelyeket már más Marshmallow hajtotta Galaxy szériás mobilon is láthattunk. Élvezhetjük a Doze által megnövelt üzemidőt, az új alkalmazásengedély-rendszert, valamint a Google Now On Tap lehetőségeit is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid