Más neveket kaphatnak a Galaxy S22 mobilok, mint eddig gondoltuk

0

Nemrég megérkeztek az első előzetes renderképek a Galaxy S22 széria telefonjairól, és ezek alapján elég sokat változik az Ultra modell, most pedig arról szólnak a hírek, hogy változtat a szokásos elnevezéseken a Samsung.

Eddig arra számítottunk, hogy lesz egy Galaxy S22, egy Galaxy S22+, valamint egy Galaxy S22 Ultra, az új Samsung csúcsmobilok azonban részben más neveken jönnek egy friss jelentés szerint. A középső modell Galaxy S22+ helyett Galaxy S22 Pro néven jelenhet meg, az Ultra pedig nem is feltétlenül lesz a széria tagja, ugyanis állítólag Galaxy Note 22 Ultra-ként fogják bemutatni (a másik két mobillal egyszerre).

A középső modell átnevezését nem igazán tudjuk hová tenni, túl sok értelme nincs, a nemrég megjelent képek alapján azonban a Galaxy Note 22 Ultra érkezése teljesen logikusnak tűnik, ugyanis sokkal jobban hasonlít a készülék a korábbi Note mobilokra, mint mondjuk az S21 Ultrára.

Az egész telefon sokkal szögletesebb lesz, mint a Galaxy S széria tagja, és immáron lesz helye az S Pennek a házban. Vagyis végül mégiscsak összevonja a Samsung a két sorozatot, csak nem teljesen úgy, ahogy gondoltuk, ugyanis megmarad a Note elnevezés.

Mindez egyelőre persze még nem teljesen biztos, a Samsung természetesen nem árult el semmit az új készülékekről, de azért sok esetben be szoktak jönni az ilyen előzetes hírek.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid