Huawei Mate 10 Pro vs iPhone X vs Galaxy Note 8 sebességteszt

0

Egy telefon sebességét sokszor benchmark programokkal mérik, de vannak ennél sokkal jobb tesztek is, amelyek közelebb állnak a valódi használathoz. Most egy ilyet mutatunk, mégpedig három nagyágyúval, és meglepő végeredménnyel!

A tesztet a népszerű YouTube-videós, Phonebuff készítette, aki egymásnak eresztette a tavalyi év három talán legjobb csúcsmobilját, a Galaxy Note 8-at, az iPhone X-et és a Huawei Mate 10 Prót.

A próba két részből áll. Az elsőben egymás után elindítanak 16 alkalmazást mindhárom telefonon, és értelemszerűen az nyer, amelyik elsőként ér végig. A második részben pedig ezeket újból elindítják visszafelé haladva, így kiderül, hogy mennyire tudják a memóriában tartani az egyes mobilok a háttérben futó appokat. Nézd meg a videót, utána pedig röviden ismertetjük az eredményt!

Az első kör viszonylag szoros lett, itt az iPhone X nyert 1:22-vel, a Mate 10 Pro lett a második 1:29-cel, a Note 8 pedig 1:32-vel a harmadik. Az igazán nagy eltérések a második körben jöttek elő. Itt a Mate 10 Pro lett az első 0:26-tal, a Note 8 a második 0:28-cal, míg az iPhone X csúnyán lemaradt, és 0:57 lett az ideje.

Íme az összesített sorrend:

  1. Huawei Mate 10 Pro (1:55:54)
  2. Samsung Galaxy Note 8 (2:01:54)
  3. iPhone X (2:19:37)

Ezek közül egyébként éppen a Mate 10 Pro a legolcsóbb, és az iPhone X a legdrágább, persze azért messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni egy ilyen tesztből.

Forrás: Phonebuff

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid