Fontos részletek derültek ki a Galaxy S9 kamerájáról

0

Korábban már kiszivárgott egy állítólagos fotó a Samsung Galaxy S9 dobozáról, ami sok részletről lerántotta a leplet, most viszont a gyártó weboldalán jelentek meg hivatalos információk.

Egy új ISOCELL kameraszenzor adatai bukkantak fel a Samsung oldalán, amely szinte biztosan a Galaxy S9-ben debütál majd. Nézzük milyen újításokra számíthatunk!

Egyrészt fejlődik az autofókusz, elvileg gyorsabb lesz, és pontosabban működik majd kevés fénynél. A Dual Pixel technológia mellé kapunk egy Super PD (szuper fázisdetekciós) nevű megoldást is, de a konkrétabb részletek egyelőre nem ismertek.

A másik újítás, ami említésre kerül, az a 3-rétegű, gyors kiolvasású szenzor (3-stack FRS). Ez a lassított felvételeket javítja majd, és lehetővé teszi a 480 fps-es rögzítést 1080p-ben. Ezen kívül lehetséges, hogy a 960 fps is támogatott lesz 720p felbontás mellett. Hasonló lassításra jelenleg kizárólag néhány Sony mobil képes, de ezek is nagyon rövid időtartamban.

A korábbi hírek szerint a Galaxy S9 modellek hátlapi kamerája f/1.5-ös rekeszértékű lesz, és marad a 12 MP felbontás. A nagyobb kiadásba, vagyis az S9+-ba ráadásul duál szenzoros megoldás kerül telefotó kamerával, amely lehetővé teszi a 2x-es optikai zoomot.

Az új csúcsmobilok bemutatója február 26-án várható, de addig vélhetően még sok kiszivárgott információ fog napvilágra kerülni.

Forrás: Samsung, via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid