Material Designt kap a Twitter app

0

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy a Facebook Messenger új megjelenést kapott, amely igazodik a Google 2014-ben bemutatott formanyelvéhez. Most úgy látszik, hogy a konkurencia is felzárkózik. Nézzük milyen a Material Designnal felpezsdített új Twitter app!

A régóta várt frissítésről egy XDA fejlesztőnek köszönhetően értesültünk, aki egy videóban mutatta be az átszabott Twitter alkalmazás újdonságait. A megjelenés sokkal letisztultabb a korábbinál, ami az egyik legnagyobb pozitívuma a Material Designnal felszerelt appoknak.

A legfeltűnőbb újdonság, hogy az eddig megszokott gombok mostantól részlegesen eltűnnek. A felső navigációs sávban lefelé görgetés közben már csak három opciót látunk, a keresés, illetve a további lehetőségek fül ilyenkor elúszik, alapesetben pedig a Home, az értesítések és az üzenetek felett találjuk őket. A másik fontos változás az akciógomb bevezetése, amellyel minden eddiginél egyszerűbben tweetelhetünk majd.

https://www.youtube.com/watch?v=a_afMbdV2JA

A frissítés szerver oldali, ezért nem érdemes a Play Áruházban keresgélni utána. Számomra ugyan még nem jelent meg a dolog, de ami késik nem múlik.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid