Mától rendelhető a Samsung Galaxy Note 7 Magyarországon

0

A mai napon Európa-szerte megindultak a Note 7 előrendelések, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a Samsung korlátozza a rendelhető készülékek számát.

Ahogy az várható volt, augusztus 16-ától, azaz mától előrendelhető a Note 7 többek között Magyarországon is, mégpedig a korábban beharangozott 289.990 forintos áron.

note-7-header-01

Azok a felhasználók, akik a Samsung webáruházában, vagy a kiválasztott forgalmazókon, viszonteladókon keresztül rendelik elő a Galaxy Note 7-et, a Samsung legújabb Gear VR headsetjét ajándékba kapják.

Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője elmondta:

„Ahogy azt a Galaxy S7 és S7 edge sikere is jól mutatja, magas a kereslet a prémium kategóriás okostelefonjaink iránt. A Note7 a kifinomult dizájn és a célzott innováció tökéletes ötvözete. Az olyan funkciói pedig, mint a továbbfejlesztett S Pen és írisz-szkenner, még tovább emelik prémium termékportfóliónk vonzerejét.”

Állítólag még a Galaxy S7 modelleknél is nagyobb az érdeklődés az új Note 7 iránt, ezért a Samsung korlátozza az előrendelhető készülékek számát. A hivatalos megjelenés szeptember 2-án lesz, de akik előrendelik a Note 7-et, azok 3 nappal korábban hozzájuthatnak. További infók a Samsung weboldalán.

További híreket, érdekességeket itt találsz a Galaxy Note 7-ről.

forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid