Még idén elkezdi felszámolni a jelszómegosztást a Disney+

0

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Netflixhez hasonlóan a Disney+ is szigorítást tervez. Egész pontosan arról van szó, hogy az egy háztartásban élőkre korlátoznák az előfizetések használatát, vagyis nem lehetne barátokkal, ismerősökkel, máshol lakó rokonokkal megosztani a jelszavunkat. Most meg is érkeztek az első hivatalos részletek, novembertől már megindítják a folyamatot.

Eddig semmi konkrét információnk nem volt, csak annyit közölt a vállalat, hogy tervezik a már említett szigorítás bevezetését. Most kiderült, hogy Kanadában már november 1-től életbe lépnek az új szabályok, az ottani felhasználókat már értesítették is emailben. Később természetesen más régiókban is bevezetik ezt, nálunk jó eséllyel jövőre kerül rá sor.

Kanadában tehát 2023. november 1-től érvényesek az új felhasználási feltételek, amelyekben az áll, hogy csak olyanok használhatnak egy előfizetést, akik egy háztartásban élnek. Azt írják, hogy

“korlátozásokat vezetünk be arra vonatkozóan, hogy Ön megoszthassa fiókját vagy bejelentkezési adatait a háztartásán kívül.”

Az egyelőre nem derült ki, hogy hogyan fogják ezt ellenőrizni, de megvannak a bevett módszerek, elég csak a Netflix példáját követni.

Valószínűleg nem véletlen, de a szigorítással egy időben a Disney+ elindít egy új csomagot is Kanadában, ami olcsóbb lesz, mint a jelenlegi előfizetés, viszont reklámok fognak megjelenni a tartalmak közben, illetve a felbontást Full HD-re korlátozzák, és egy időben legfeljebb 2 eszközön lehet majd használni az appot.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid