Még idén jön a Huawei P50 Pocket, a gyártó flip mobilja

0

A Huawei P50 sorozatot idén nyáron mutatták be, és most, hónapokkal később egy újabb készülék csatlakozik a prémium kategóriás pároshoz. Arról a hajlítható képernyős mobilról van szó, amelyre eddig mint Huawei Mate V hivatkoztunk, ám mint kiderült, mégsem ezen a néven fog debütálni. Az okostelefon neve mellett a bemutató dátuma is ismertté vált.

A rendkívül népszerű flip, vagy ha úgy tetszik kagylómobilok aranykorát megidéző, újragondolt Motorola RAZR volt az első a sorban, ami a mai modern technológiákat felhasználva ismét köztudatba hozta a klasszikus formatervet. A Samsung sem maradt ki a trendből, amit nagyon is jól tett, mert a Galaxy Z Flip szériás okostelefonok rendkívül népszerűnek bizonyultak. A sorba pedig most beáll a Huawei is, amelynek újdonságát Huawei P50 Pocket néven ismerheti meg a nagyközönség, amikor december 23-án végre hivatalosan is bejelentik.

A készülékkel nem először találkozunk, lehetett már hallani róla párszor, illetve szabadalmi dokumentumokban is felbukkantak korai renderképek. A kínai gyártó “téli zászlóshajónak” nevezi az új mobilt, így aztán számítani lehet néhány újdonságra, érdekességre, spéci extrára.

Korábbi szóbeszédek alapján feltételezhetjük egy komoly hűtőrendszer alkalmazását, amelynek elvezető csöve képes lesz a készülékkel együtt hajlani, ezáltal biztosítva a jobb hőkezelést, ami végső soron jobb teljesítményhez vezet. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a készülék burkolata alatt milyen lapkakészlet végzi a számításokat, az esélyes befutók egyike a Kirin 9000 chipset, de az sem lehetetlen, hogy a végén valamilyen Snapdragon konstrukció hajtja majd a Huawei P50 Pocketet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid