Nem lehet netezni a Samsung új mobiljával

0

A Samsung bemutatott egy új Galaxy J2 Pro változatot, aminek a különlegessége, hogy nem lehet vele internetezni, de ezt az extrát nem adja olcsón a gyártó.

Kinek jó az, ha egy mobillal nem lehet internetkapcsolatot létesíteni? Mi sem igazán értjük, de azért lehetnek ilyen speciális igények, például ha egy szülő nem akarja, hogy a gyermeke valami meggondolatlan dolgot tegyen a világhálón. Emellett hasznos lehet diákoknak, akik így jobban tudnak a tanulásra koncentrálni. A Samsung Galaxy J2 Pro most debütált spéci verziójával tehát nem lehet mobilnetezni vagy WiFi kapcsolatot létesíteni, ezt leszámítva pedig egy átlagos belépőszintű felszereltséget kapunk.

A kijelző 5 colos és qHD (960×540) felbontású, a belső “erőt” pedig egy 4 magos, 1.4 GHz-es processzor szolgáltatja, amihez 1.5 GB RAM és 16 GB tárhely tartozik. A kamerák 8 és 5 megapixelesek, az aksi pedig 2600 mAh-s.

A mobilt egyelőre úgy néz ki, hogy csak Dél-Koreában fogják árusítani, mégpedig meglepően magas, átszámolva 47.000 Ft-os áron.

Forrás: Slashgear

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid