Még be sem mutatkoztak, de már előrendelhetők a Xiaomi 13 mobilok

0

Csiang Cö-min egykori párttitkár és elnök halála miatt több múlt hétre időzített termékbemutatót is elhalasztottak a nagyobb kínai gyártók, köztük a Xiaomi is, akik a 13-as számú zászlóshajó szériát jelentették volna be. Egyelőre nem tűztek ki új dátumot az esedékes bemutatóra, de friss hírek szerint ennek ellenére már van, ahol előrendelhetőek a mobilok.

Különböző hírportálok arról tudósítanak, hogy több kínai kereskedőnél is él a Xiaomi 13 és 13 Pro modellek előrendelése, annak ellenére, hogy az okostelefonokat még nem is leplezték le hivatalosan. Sőt, olyanok is akadnak páran, akik előleget is fizettek, helyi pénzből átszámítva cirka 142 dollárt, hogy az elsők között kaphassák meg az óhajtott mobilt. Az újdonságok részletes specifikációját még nem tették közzé, de vannak már kiszivárgott jellemzőink.

A Xiaomi 13 Pro állítólag a 12S Ultra által kijelölt ösvényen halad majd, felszerelik egy 50 MP-es elsődleges kamerával, amelyben 1 hüvelykes Sony IMX989 szenzor foglal majd helyett. A Xiaomi 13 viszont inkább a megfizethető zászlóshajók sorát fogja erősíteni, teljesen sík kialakítású OLED képernyővel, kompakt méretekkel és lapos, ívektől mentes oldalsó kerettel.

Xiaomi 13

Az alapmodell a hírek szerint egy kicsit méretesebb lesz, mint elődje: 152,8 x 71,5 x 7,98 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni, egy másik változat esetében pedig 8,1 mm-es lesz a vastagság. Az okostelefon a szóbeszédek szerint 189 vagy 185 grammot nyomhat, attól függően, hogy üveg vagy műbőr hátlappal kéri a kedves vásárló, a két változatban pedig lesz némi eltérés méretek tekintetében is.

Ami a Xiaomi 13 Pro méreteit illeti, egy 163,7 x 74,6 x 8,4 vagy 8,7 mm-es konstrukcióval kell majd számolni, ami 229 vagy 210 grammot nyom. Az egyik változat kerámia hátlappal, a másik pedig műbőr bevonattal érkezik (igen, a kerámia kiadás lesz majd a nehezebb). Most már csak egy kérdés van: vajon mikor mutatják be Xiaomi 13 modelleket?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid