Megérkezett a Heroes Of Might And Magic III Androidra!

1

Mindannyiunk kedvenc körökre osztott stratégiai játéka már tölthető a Google Play áruházából. A játékot nem csak egyszerűen portolták, hanem feljavították a látványvilágát, erre utal a Heroes Of Might And Magic III HD Edition elnevezés is. 

A játékot január 29-én tették elérhetővé Windowsra, iOS-re és természetesen Androidra. Fontos tudni, hogy csak akkor fut a program, ha táblagépre installáljuk, de ez nem is annyira nagy baj, mert a telefon apró kijelzőjén nem lenne túl élvezetes irányítani.

Heroes III HD 2

A Heroes III jelenlegi verziójában egyelőre nem találhatóak meg az eredeti PC-s játék kiegészítői – úgy mint az Armageddon’s Blade vagy a Shadow of Death – de így is több, mint elég funkcióval rendelkezik, hogy érdemes legyen letölteni. Hét kampány, ötven alkalmi csetepatéhoz való térkép és a közkedvelt “hot-seat” mód – ezek mind részét képezik a játéknak.

Sajnos az ár kicsit borsos: 3 130 Ft, de szerintem megéri beszerezni, mert szinte korlátlan ideig garantálja a mókát. Nekem már itt van a táblagépemen, hamarosan ki is próbálom, és megosztom Veletek a tapasztalataimat, hogy meggyőzzem azokat is, akik hezitálnak még a letöltést illetően.

Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid