Megérkezett a Huawei P30 Pro New Edition, gyönyörű ezüst színben, Google-appokkal!

0

A korábbi híreknek megfelelően megérkezett a Huawei P30 Pro New Edition, aminek a legnagyobb érdekessége, hogy a tiltás ellenére van rajta GMS, vagyis a Google mobilos szolgáltatásai. A mobil fő célpiaca Európa, és kiderült az ára is.

A Huawei P30 Pro New Edition május 15-től rendelhető elő Németországban, mégpedig 749 eurós áron, ami átszámolva durván 253 ezer Ft. Az előrendelők egy Huawei FreeBuds 3 fülest és egy Huawei Mini Speaker hangszórót kapnak a mobilhoz, ami ténylegesen június 1-jétől lesz kapható az országban.

A készülék szinte teljesen megegyezik a normál Huawei P30 Próval, de kapott egy új, ezüst színt (Silver Frost), ami a P40 Próból lehet ismerős, emellett elérhető fekete és színátmenetes Aurora változatban is. A P30 Pro New Edition 8 GB RAM-mal, illetve 256 GB tárhellyel érkezik, és természetesen a továbbra is a Kirin 980 hajtja.

További fő jellemzők: 6,47 colos Full HD+ OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, Leica Quad kamera (40 MP-es fő szenzor, 8 MP-es telefotó kamera 5x optikai zoommal, 20 MP-es ultraszéles látószögű egység, ToF érzékelő), 32 MP-es szelfikamera, 4200 mAh-s aksi 40W-os gyorstöltéssel és 15W-os vezeték nélküli gyorstöltéssel.

Egyáltalán nem nevezhető még elavultnak a készülék hardvere, a kamerák pedig a mai napig a legjobbak között vannak, és más újabb Huawei mobilokkal ellentétben a P30 Pro New Edition esetében nem kell nélkülözni a Google-szolgáltatásokat. Ez úgy lehetséges, hogy a P30 Pro már a tiltás előtt megkapta a szükséges Android-licencet a keresőóriástól, és a változatlan hardver miatt ez a New Edition modellre is érvényes.

Via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid