Megérkezett az Android 14 második bétája

0

A Google az új Pixel telefonok bejelentése után kiadta az Android 14 második béta verzióját is, ami rengeteg hibajavítást tartalmaz, de ennél sokkal érdekesebb, hogy végre megnyitották a béta programot a külsős gyártók számára, így számos további készüléken vált elérhetővé a tesztelési lehetőség.

Az Android 14 sok újítással kecsegtet, továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kapunk, több lehetőség lesz az alkamazásengedélyeknél, illetve a Google elhozza az új Material You+ felületet, ami értelemszerűen a korábban bevezetett Material You frissített változata. Az egyik most bejelentett újdonság a monokróm színséma, amivel nagyrészt fekete-fehérré válik a telefonok kezelőfelülete, de persze sok egyéb újításra lehet számítani.

A mostani Beta 2 kiadás érdekessége, hogy a szokásos Pixel telefonok mellett más gyártók egyes készülékeire is elérhetővé vált az Android 14 béta verziója. Ezek az alábbiak:

  1. IQOO
  2. Lenovo
  3. Nothing
  4. OnePlus
  5. Oppo
  6. Vivo
  7. Realme
  8. Tecno
  9. Xiaomi

Más hatalmas bejelentés egyébként nem történt most az Android 14-gyel kapcsolatban, folytatódik a tesztelés, számítani lehet még legalább két béta verzióra, amelyek után végre megérkezhet a kész rendszer, talán valamikor augusztusban.

Akiknek támogatott Pixel mobiljuk van, és részt vesznek a béta programban, azoknak OTA-n keresztül fog érkezni a frissítés, illetve akik még nem éltek a lehetőséggel, azok bármikor csatlakozhatnak. Minden fontosabb információ elérhető a Google fejlesztői oldalán.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid