Megérkezett az első kép a Samsung Galaxy Note 20 dizájnjáról

0

Bár egyelőre a Samsung rajongók többsége valószínűleg a Galaxy S20 mobilokat várja, a Note szériának is megvan a maga tábora, és most nekik tudunk szolgálni néhány korai infóval, ugyanis kiszivárgott a készülék várható formaterve.

Az egyik ismert kiszivárogtató megosztott egy képet, amelyen nagy valószínűséggel a Galaxy Note 20 vázlatos rajza látható. Nem annyira látványos, mint egy színes renderkép, de azért jól kivehető, hogy nagy vonalakban milyen készülékre számíthatunk.

A gombok a bal oldalra kerülnek, akárcsak a Note 10 mobilok esetében, hátul viszont már az új kameraszigetet láthatjuk, amit az S20 szériával vezet majd be a Samsung. Fent lesz egy mikrofon és egy extra lyuk a hangszórónak (mint a Note 10-nél), alul pedig egy második mikrofon, egy USB-C port, egy multimédiás hangszóró és az S Pen nyílása. A jack csatlakozó természetesen nem kerül vissza.

Galaxy S20 Ultra

A Samsung Galaxy Note 20 várhatóan nagyjából olyan lesz, mintha kereszteznénk egy Note 10-et egy Galaxy S20+-szal. Természetesen számítunk egy nagyobb változatra is (Note 20+), ez pedig a Galaxy S20 Ultrára hasonlíthat majd.

A Galaxy S20 mobilok bemutatója február 11-én lesz, ez már nagyon közel van, a Galaxy Note 20 sorozat viszont csak augusztus környékén debütál.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid